Képrendelés

Köszönöm az érdeklődésed!

Kérlek, válaszd ki, hogy melyik versenyen készült képek érdekelnek, add meg a versenyző vagy csapat nevét (ha a gyermeked az egyéni mellett csapatban is fellépett, az kettőnek számít) és az e-mail címedet. Ha olyan versenyt választasz ki, amin videót is készítettünk, akkor az űrlapon tudod jelölni, hogy kéred-e a videót is. A verseznyzők számát akkor kell állítanod, ha több versenyző, például testvérek vagy egyéni és csapat gyaki is érdekel egyszerre, tehát ez nem rajtszám. A megrendeléseket az utalás megérkezése után dolgozom fel. Csak a csillagozott mezők kötelezők, az alsó kettő nem.

Árak

A fotók ára egy tornászról vagy csapatról az első gyakorlatért 5000 Ft, a további gyakorlatokárt plusz 2000 Ft. Átlagosan 100 körüli fotó várható gyakinként, ha előre jelzed a vásárlási szándékod, akkor többet csinálok, egyéb esetben lehet kevesebbet. Egyes versenyekről készül videó is, amit a fotók mellé az első gyakiról további 2500 Ft, a további gyakikról 1000 forintért tudsz megrendelni, külön a videót nem tudod megvenni. A legtöbb esetben a versenyen bele tudsz nézni a fotókba, ha valahol mégsem, akkor később sem tudok erre lehetőséget biztosítani, utólag csak a fizetett rendeléseket dolgozom fel.

Ha egy adott versenyt nem találsz a listában, akkor azon a versenyen nem voltam jelen vagy külön megbízásra jártam ott.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy egy-egy versenynapon többezer fotó is készülhet, ezért a feldolgozás nem kevés idő, de az érdeklődések előre kerülnek.

Köszönettel:
Tamás


Az űrlap kitöltése és elküldése nem jelent kötelezettséget: