Képrendelés

Köszönöm az érdeklődésed!

Kérlek, válaszd ki, hogy melyik versenyen készült képek érdekelnek, add meg a versenyző vagy csapat nevét (ha a gyermeked az egyéni mellett csapatban is fellépett, az kettőnek számít) és az e-mail címedet. Ha olyan versenyt választasz ki, amin videót is készítettünk, akkor az űrlapon tudod jelölni, hogy kéred-e a videó is. A versenyzők számát akkor kell állítanod, ha több versenyző, például testvérek vagy egyéni és csapat gyaki is érdekel egyszerre, tehát ez nem rajtszám. Lehetőség van a képek előzetes megtekintésére is a vásárlás előtt, de ha tudod, hogy biztosan akarod őket, akkor egy körrel kevesebbet futunk, ezt ki tudod választani. A megrendeléseket az utalás megérkezése után mindig előre veszem. Ha azt választod, hogy először megtekintenéd a képeket, akkor egy automatikus üzenetet fogsz kapni a megadott e-mail címedre, amikor feltöltöttem. Csak a csillagozott mezők kötelezők, az alsó kettő nem.

Árak

A fotók ára darabonként 600 Ft, amíg az összeg el nem éri az 5000 forintot, azután nem lesz több, tehát például 3 kép 1800 Ft, az összes (legyen bármennyi) 5000 Ft. Egyes versenyekről készül videó is, amit a fotók mellé további 2500 forintért tudsz megrendelni.

Ha egy adott versenyt nem találsz a listában, akkor azon a versenyen nem voltam jelen vagy külön megbízásra jártam ott.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy egy-egy versenynapon többezer fotó is készülhet, ezért a feldolgozás nem kevés idő, de az érdeklődések előre kerülnek.

Köszönettel:
Tamás


Az űrlap kitöltése és elküldése nem jelent kötelezettséget